miércoles, 7 de enero de 2015

Fem un glog?

Extret de Google Imágenes
Un Glog és una pàgina de web multimèdia que combina text, fotos, vídeos, gràfica, enllaços i altres elements de mitjans. 

Un glog pot ser creat amb diversos propòsits expressius per facilitar l'enteniment o per a altres fins. L'ús més comú és per comunicar emocions, també, cal dir que un glog està dissenyat utilitzant tecnologia de «arrossegar i deixar basada en flash» i no requereix cap tipus de programació. A més a més, com que té la seva pròpia adreça URL i codi HTML, és possible compartir en diverses plataformes per mitjà de copair el codi o enllaç en altres llocs o aplicacions basats en web.

De Glogster (versió on tothom qui vol publica pòsters) cal destacar GLOGSTER EDUCACIÓ (versió per a l'educació, tan si ets estudiant com si ets docent i cal esmentar que es poden formar comunitats tancades).

Per tant Glogster és una senzilla eina amb la qual els alumnes podran crear murals i cartells temàtics de manera molt més creativa

La creació de murals és un element fonamental de l'aprenentatge que fomenta la creativitat i permet sintetitzar i resumir. Ja fa molts anys que a les classes s'elaboren murals o cartells sobre un tema concret. Aprofitant els beneficis que aporta la creació de murals, les noves tecnologies ofereixen infinites possibilitats per realitzar-los de manera molt més creativa. Alguns avantatges són els següents:
  • Proveeix les eines necessàries per crear representacions multimèdia dels coneixements adquirits a classe, que al seu torn implica una recerca i gestió de la informació.
  • Permet el treball col·lectiu i individual.
  • Afavoreix el desenvolupament de competències, com la creativitat i l'orientació espacial.
  • Potencia la capacitat de sintentizar els conceptes.
Alguns exemples són:

Extret de Google Imágenes
Extret de Google Imágenes

A continuació us deixo un vídeo:



No hay comentarios:

Publicar un comentario