martes, 6 de enero de 2015

Gestió de bookmarks i curació de continguts

Google Bookmarks és un servei gratuït per guardar marcadors d'Internet, llançat el 10 d'octubre de 2005.

El servei permet a l'usuari posseïdor d'un compte de Google guardar els seus llocs web favorits per llegir-los més tard, així com organitzar-los mitjançant etiquetes i notes.

Google Bookmarks és un dels serveis menys utilitzats de Google, i ha rebut crítiques pel que fa a la seva interfície d'usuari complicada de usar i les seves funcions limitades en comparació a altres serveis.

També, cal destacar la curació de continguts que consisteix en l'activitat de filtrar, agrupar i compartir els continguts sobre un tema que es troben a la xarxa. 

Per aquesta raó és molt més recomanable, per exemple, Feedly, el qual et permet guardar els maracdors d'Internet d'una manera molt còmoda i, pel que fa a la curació de continguts, és molt fàcil compartir la informació.

Exemple de Bookmarks:

Imatge extreta de Google Imágenes

Exemple de Feedly:



Cal destacar que l'eina Marcadors de la barra et permet guardar enllaços directes a les teves pàgines web favorites des del teu compte de Google, per tant els enllaços que guardis s'emmagatzemaran al teu compte.

Per tant, a continuació us deixo un enllaç d'una pàgina web que explica com afegir, administrar i importar marcadors:

https://support.google.com/toolbar/answer/43305?hl=es


Informació extreta de: https://sites.google.com/a/xtec.cat/eines-web-2-0/marcadors-socialshttp://es.wikipedia.org/wiki/Google_Bookmarks

No hay comentarios:

Publicar un comentario