martes, 6 de enero de 2015

Vimeo

Imatge extreta de Google Imágenes
Vimeo és una xarxa social d'Internet basada en vídeos, llançada el novembre del 2004 per la companyia InterActiveCorp (IAC). El web permet compartir i emmagatzemar vídeos digitals perquè els usuaris comentin a la pàgina de cadascun d'ells. Els usuaris han d'estar registrats per poder carregar vídeos, crear el seu perfil, carregar els avatars, comentar i crear llistes de preferits.

Vimeo no admet vídeos comercials de televisió, demostracions de videojocs, pornografia o qualsevol contingut que no hagi estat creat per l'usuari. El web, a més, ha adquirit reputació com a «proveïdor d'imatges» per a diversos artistes, degut a l'alta taxa de bits i la resolució d'imatge dels seus vídeos. Des d'octubre de 2007, Vimeo ofereix una opció per a vídeos en alta definició.
La majoria de les persones saben que YouTube és el lloc per compartir vídeos a l'Internet, però això no vol dir que YouTube sigui el millor. De fet, el servei Vimeo ha guanyat molta popularitat recentment a causa de la seva forma fàcil i més senzilla de presentar vídeos. Molts professionals i persones que guanyen diners per Internet fan servir Vimeo en comptes de YouTube, ja que YouTube mostra publicitat davant dels vídeos, la qual cosa no dóna una aparença professional.

Principals característiques:
  • Vimeo dóna una aparença professional en mostrar vídeos a les teves usuaris, sense la publicitat de YouTube.
  • És gratuït (si només necessites uns quants vídeos) o molt barat si necessites més espai.
  • És ràpid: els teus vídeos carreguen molt ràpid tot i que són en alta definició (HD)
Comptes:

    • Vimeo bàsic: Pots obrir un compte Vimeo gratis. Aquest pla ofereix una selecció bàsica de funcions i 500 MB d'espai d'emmagatzematge per setmana per als vídeos que desitja pujar. (El vídeo mitjana pot variar entre 100 MB a 300 MB, depenent de la durada del vídeo)
    • Vimeo Plus: Pagant una quota obtens un límit d'emmagatzematge de 5 GB per setmana. A més, tens velocitat il·limitada HD sense imatges de Vimeo i molt altres beneficis. Aquest és el pla recomanat per començar a crear vídeos amb Vimeo.
    • Vimeo Pro: És per a professionals i pagant una quota a l'any t'ofereixen la imatge més exquisida i d'alta qualitat per als teus vídeos. A més, reps 50 GB d'emmagatzematge, sense tapes d'ample de banda, estadístiques avançades i molts més.
A continuació us deixo uns vídeos, el primer explica el concepte de vimeo, el segon compara Youtube i Vimeo i els dos últims són un tutorial.








 




Informació extreta de http://www.comologia.com/que-es-vimeo-para-que-sirve-vimeo/http://ca.wikipedia.org/wiki/Vimeo

No hay comentarios:

Publicar un comentario